Yeni Bir Dönem

Her bitiş yeni bir başlangıçtır. Bunu hemen hemen hepimizin bilmesine rağmen bitişlerde yeni heyecanları yaşamak yerine hüzünlerle, üzüntülerle kendimizi doldururuz ve geçmişe takılıp kalırız. Takıldığımız her an dirençler, beklentiler ve keşkeler bizi yer bitirir. Ruhsal varlık olarak insan deneyimi yaşadığımız bizler için en önemli farkındalık geçmişte yaşamayı bırakmak ve sadece bu AN'ın içindeki duygularla kendimizi ve sezgilerimizi büyütmek olduğunu hatırlamalıyız.

Aralık ayı her yönden bitişlerin ve başlangıçların ayı. 12 Aralık enerjileri ile yepyeni bir enerji olan sevgi- huzur-coşku frekansı için bedenlerimize farklı enerjiler aktı. 18 Aralık'ta gerçekleşecek Yeni Ay ve 21 Aralık'taki Gündönümü bizi bu enerji frekanslarına daha da hazırlayacak.

Şimdilerde tek yapmamız gereken sadece gerçekten değişime izin vermek. İzin verdiğimiz ölçüde kolay, rahat ve keyifli yaşayacağız. Şikayet edip, keşkelerle doldurduğumuz sürece ise bir şeyler canımız acıyacak ve direnç oluşturacağız. Bu dönemde geçmişe bakmak kendi kendimizi sabote etmekten başka hiçbir şey değil aslında.

Bu yazı ile sizlere hatırlatmak istediğim, hangi farkındalıkta olursak olalım, hepimiz zaman zaman bu duyguları yaşarız ve değişime yeni farkındalıklara izin vermek istemeyiz. İşte değişim bize üzüntü, keder, korku bağlantılı duygular verdiğinde  tek yapmamız gereken sorular sormak, böylece kapattığımız olasılıklarda alan açmış oluruz. Hangi sorular mı?

  • İçinde bulunduğum durumdan nasıl çıkabilirim?
  • İlerlememe engel olan bu duygulardan nasıl özgürleşebilirim?
  • Akışa güvenmek için görmem, anlamam, uygulamam gerekenler nelerdir?
  • Kendimi sevginin yüksek frekansına nasıl uyumlayabilirim?
  • İçimdeki karanlığı ışık ile nasıl doldurabilirim?
  • Yaşam amacıma hizmet etmeyen duygularımdan nasıl özgürleşebilirim?
  • Yeniye nasıl daha kolay geçebilirim?
  • Sevgi, neşe, coşku ve huzuru nasıl daha yoğun hissedebilirim?
Yaşadığımız ve yaşayabileceğimiz her deneyim aslında rafda duran dvd'ler gibidir. Filmi izlemek istediğimizde  uygun cihaza takmak, gerekli elektrik enerjisini göndermek gerekir. İşte düşünce ve duygularımız burada filmleri izlemek üzere ürettiğimiz elektrik enerjileridir. Eğer bu enerji yoksa film sadece dvd olarak rafta yerini alacaktır. Eğer doğru duygular üretilmemişse siz yanlış bağlantılarla sadece filmi izlemek isteyen ama bir türlü izleyemeyen olarak kalacaksınız.

Bu sorularla o sırada üretmiş olduğumuz yanlış enerji bağlantılarını ortadan kaldırmış oluruz.
Şimdi önümüzdeki tarihlerde tüm Evrenin, Gezegenlerin, Ay, Güneş, Dünya Ananın bize olan enerji desteklerini daha iyi kullanabilmek için bol bol hazırlık yapmak ve olumlu duygular  üretmemiz gerekiyor. Ne kadar çok olumlu duygu üretirsek, o kadar çok olumlu deneyim yaşayacağız.  Her zaman derim ki "İçimizdekilerin yansımasıdır dış dünyamız. Dışımızı değiştirmek ile uğraşmayı bırakıp, içimiz ile kendi duygularımız ile uğraşmamız gerekir." Kısaca içerisi nasılsa dışarısı aynıdır.
18 Aralık günü sabah 09.30’da gerçekleşecek olan Yeni Ay bizim 2018 deneyimlerimizi belirleyecek. 
  • 2018'de neler yaşamak istiyorsunuz?
  • Kendinizi nelere layık görüyorsunuz?
  • Kendinize ne kadar değer veriyorsunuz?
  • Enerjinizi çalan kişi, durum ya da olaylara ne kadar izin veriyorsunuz?
  • İşinizi ne kadar seviyorsunuz?
  • Nasıl bir iş içinde kendinizi üretken hissediyorsunuz?
  • Sevdiklerinize neler veriyorsunuz? Neler bekliyorsunuz? 
  • Beklentileriniz kişilerden mi yoksa kendinizden mi?
İşte şu anda hissettiğiniz duygular yeni yaşamınızın planı olacak. Bir mimar, müteahhit inşaatına başlamadan önce plan yapar, üzerinde tüm detayları düşünür. Şimdi sizlerde önümüzdeki bu özel tarihlere kadar kendinize vakit ayırın. Yalnız kalın. Bu enerjileri geleceğinizi planlamak, içinizdeki enerjinin manyetik alanını hayalleriniz doğrultusunda büyütün. Böylece bu enerjileri  deneyime çevirmek için duygularınızı büyütmüş olacaksınız. Aslında düşünebildiğimiz ne varsa o çoktan deneyim olarak vardır. Sadece yeteri kadar enerji üretmediğimiz için fiziksel hayatta göremiyoruz. Bu sebepledir ki korkular hemen duygu ürettiği için çok hızlı bir şekilde deneyimleniyor. Bu yeni ayda kendinizi mimar gibi düşünün, bitirmek istediğinin binanın tüm detaylarını yazın, çizin, hissedin, imgeleyin. Niyet çok önemli. Yeni yıl gelmiş gibi yaşayın. Dileklerinizi sıralayın, listeleyin, detaylandırın.  Harekete geçeceğiniz ve geçireceğiniz niyetler olsun. Evren size  üç şartı hayatınıza taşıdığınızda her konuda bolluğunu ve bereketini açar, 
  • Gayrette, eylem içinde olduğunuzda,
  • İyi niyette olduğunuzda,
  • Kabulde ve başkalarına hoşgörülü olduğunuzda,
İşte bu yeni dönemle bu duygularda olduğunuzda çok çabuk düşüncelerinizin üç boyutlu dünyada beden bulduğunu göreceksiniz. Hadi o zaman plan yapma zamanı.
Şahane bir 2018 diliyorum.





Sakine Özdemir
www.sakineozdemir.com
sakine@sakineozdemir.com
Sorularınız ve bireysel danışmanlık almak için aşağıdaki mail adresinden ulaşabilirsiniz.


#2018 #yeniyil #farkindaliklayasamak #farkindalik #bilinc #bilincalti #frekans #bakisacisi #dusunce #duygu #yasam #kuantum #kuantumfizigi  #spiritüel #ruh #ego #istek #enerji #sezgi #kalp #nese #sevgi #mutluluk #özgür #deneyim  # cocuk #tam #butun #sevgi #guven #donusum #duygu #dusunce #kalp #beden #tesaduf #bilincalti #deneyim #gecmis #gelecek #sifa #ertelemek #fikir #plan #kendininmimari #yenibaslangic

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Titreşimlerle Yaşıyoruz

Lambadaki Cin

Zihin Kapısı